Bliv Buddy

Events . Læring . Og meget mere

Adresse

1. sal, lokale 8A.1.40 i KUA3,

Søndre Campus, Njalsgade 76, 2300 København S.

ELSA Copenhagen’s Buddy-ordning

Tak for din interesse i ELSA’s Buddy-ordning. Hvert år modtager Det Juridiske Fakultet jurastuderende fra resten af verden. ELSA Copenhagen varetager Buddy-ordningen på vegne af Det Juridiske Fakultet. Som ansvarlig for fakultetets Buddy-ordning søger ELSA Copenhagen derfor studerende, der vil være med til at sikre, at vores gæster får det bedst mulige semester i København.

 

Hvad er en buddy?

En buddy er tilknyttet en eller flere udvekslingsstuderende, der kommer til Københavns Universitet for at studere. En buddy skal hjælpe den udvekslingsstuderende med at finde sig til rette i de nye omgivelser på og uden for studiet og kan fungere som kontaktperson for den studerende under resten af opholdet. Ingen studerende er ens, og din vigtigste opgave bliver derfor at hjælpe, der hvor din buddy har spørgsmål om København og KU.

Typiske opgaver vil være at vise rundt på fakultetet og i København samt deltage i sociale arrangementer sammen med de andre udvekslingsstuderende og deres buddies. Der vil også være praktiske opgaver som at vise, hvordan man bestiller rejsekort og alle sådanne spørgsmål, som vi selv ville stå med i et fremmed land.
ELSA afholder i den forbindelse en række sociale arrangementer for buddies og de udvekslingsstuderende.

Som buddy får du mulighed for at udvide dit netværk med både danske og udenlandske studerende. Der arrangeres inden hvert semester et socialt arrangement for alle danske buddies, så vi kan lære hinanden at kende og er klar til at tage imod de nye udvekslingsstuderende. Derudover arrangerer ELSA i samarbejde med Det Juridiske Fakultet en introdag for de nye udvekslingsstuderende med oplæg og efterfølgende rundvisning og hygge som finder sted fredagen inden semesterstart. Derudover modtager alle buddies ved semestrets afslutning modtager et diplom som tak for indsatsen.

 

Ansøgningsfrist

ELSA Copenhagen søger buddies op til semesterstart. Så hvis du har lyst til at være med i vores Buddy-ordning, så kan du søge december/januar og juli/august hvert år.

For at komme i betragtning skal du sende en kort ansøgning via ansøgningsformularen nedenfor. Ansøgningen kan indeholde en kort introduktion af dig selv, din motivation og kvalifikationer.

Har du spørgsmål, der evt. afholder dig fra at søge, svarer vi selvfølgelig meget gerne enten på Facebook eller på buddy.copenhagen@dk.elsa.org.

Send os en ansøgning

Følg med på sociale medier

1. sal i KUA3, Søndre Campus, Njalsgade 76, 2300 København S