Bliv mentor

Tak for din interesse i mentorprogrammet. For at komme i betragtning skal du sende en kort ansøgning via ansøgningsformularen nedenfor. Ansøgningen kan indeholde en kort introduktion af dig selv, din motivation og kvalifikationer.

Ansøgningsfrist

ELSA Copenhagen søger lige nu mentorer til efterårssemestret 2019. Fristen for at søge er onsdag den 29. december 2019 kl. 23:59.

Hvad er en mentor?

En mentor er tilknyttet en eller flere udvekslingsstuderende (mentee), der kommer til Københavns Universitet for at studere. Mentoren skal hjælpe den udvekslingsstuderende med at finde sig til rette i de nye omgivelser på og uden for studiet, og kan fungere som kontaktperson for den studerende under resten af opholdet. ELSA Copenhagen varetager mentorordningen på vegne af Det Juridiske Fakultet, og afholder i den forbindelse en række sociale arrangementer for mentorer og mentees.

Som mentor får du mulighed for at udvide dit netværk med både danske og udenlandske studerende. Derudover arrangeres der inden hvert semester et gratis kursus for mentorer, og ved semestrets afslutning modtager mentorerne en udtalelse fra ELSA som tak for indsatsen.

 

Ansøgningsformular