ELSA Copenhagen er en apolitisk privat organisation, som er startet i 1983 Vi er en del af ELSA Danmark, som igen er en del af verdens største studenterorganisation for jurastuderende ELSA.

Vi tilbyder vores medlemmer en lang række faglige og sociale arrangementer.
Vores sociale arrangementer består bl.a. af en julefrost samt forskellige arrangementer for udenlandske studerende, hvor danske studerende også er velkommen til at deltage.
Vores faglige arrangementer består af spændende foredrag om juridisk emner og soft skills som eksamensteknik. Endvidere afholder vi ELSA Day, et internationalt event, hvor alle ELSA-grupper sætter fokus på menneskerettigheder. I foråret afholder vi et 3-dages miniprocesspil, der foregår i Retten på Frederiksberg, og i sommerferien afholder vi et sommerseminar af en uges varighed med 40 deltagere fra hele Europa.

Som aktiv i ELSA Copenhagen har du mulighed for at påvirke en af Det Juridiske Fakultets studenterforeninger. Vi arbejder altid for at udvikle og udbygge netværket. Vi har derfor løbende brug for directors, der bistår bestyrelsen i dens arbejde og vi imødeser naturligvis også gerne, at man stiller op til bestyrelsen til vores årlige generalforsamling i foråret. Som aktivt medlem får du desuden mulighed for at deltage i alle de internationale konferencer, kongresser og generalforsamlinger på vegne af ELSA Danmark.