ELSA Copenhagen er en apolitisk privat organisation, som blev oprettet i 1983.  Vi er en del af ELSA Danmark, som igen er en del af verdens største studenterorganisation for jurastuderende – ELSA, The European Law Students’ Association.

Vi tilbyder vores medlemmer en lang række faglige og sociale arrangementer.
Vores sociale arrangementer omfatter blandt andet af en julefrokost samt forskellige arrangementer, hvor både danske og udenlandske jurastuderende får muligheden lære hinanden bedre at kende samt udveksle faglighed og kultur. Vores faglige arrangementer spænder vidt fra spændende foredrag om juridisk emner til kurser om soft skills såsom eksamens- og præsentationsteknik.

Herudover afholder vi ELSA Day, som er et internationalt event, hvor alle ELSA-grupper sætter fokus på menneskerettigheder. Endvidere afholder vi i løbet af foråret et 3-dages miniprocesspil, der foregår i Retten på Frederiksberg, og i  løbet af sommerferien afholdes der et sommerseminar af en uges varighed med 40 deltagere fra hele Europa.

Som aktiv i ELSA Copenhagen har du mulighed for at indgå i en af de største studenterforeninger på Det Juridiske Fakultet, og dermed være med til at udvikle og udbygge dit netværk. Vi har løbende brug for directors, der bistår bestyrelsen i dens arbejde. Vi imødeser naturligvis også gerne, at man stiller op til bestyrelsen til vores årlige generalforsamling i foråret. Som aktivt medlem får du desuden mulighed for at deltage i alle de internationale konferencer, kongresser og generalforsamlinger på vegne af ELSA Danmark.