31092103_2067320763296545_7622740173490487296_o

“STEP programmet er meget interessant. Jeg mener, at et internationalt forløb i studietiden er uvurderligt for den enkeltes faglige og personlige udvikling. I en tid med voksende global konkurrence skal vores virksomheder og offentlige institutioner kunne agere med globalt udsyn og indsigt. Det kræver medarbejdere med internationale kompetencer. Ved at tage et udlandsophold i løbet af studiet, styrker den studerende både kvaliteten og relevansen af sin uddannelse. […] STEP leverer et værdifuldt bidrag til [regeringens] målsætning [om internationaliseringen af de videregående uddannelser], og jeg vil derfor gerne give programmet min fulde opbakning“
– Morten Østergaard, tidligere uddannelsesminister, 2011-2014

 

STEP Testimonial (4)

Praktik i udlandet?

Går du med drømme om at afprøve dine juridiske færdigheder af i udlandet? Har du lyst til at skabe et stort og bredt internationalt netværk?

Så er STEP lige noget for dig!

STEP står for Student Trainee Exchange Programme. Det er et praktikophold, hvor du vil få mulighed for at afprøve dine praktiske færdigheder, skabe internationalt netværk samt få styrket dine faglige evner.

Et STEP praktikophold er altså en fantastisk mulighed for at få juridisk erfaring og samtidig lære noget om kulturen, traditionerne samt det juridiske system i et andet land. Praktikopholdet kan være lønnet eller ulønnet, og det kan variere fra to uger til to år.

Er du blevet nysgerrig?

Så tag et kig på denne video, hvor en række tidligere STEP-praktikanter interviewes. Ønsker du at vide mere så prøv at tjek vores FAQ ud. Du er også altid velkommen til at kontakte vores STEP-team ved at sende til step@elsa-cph.dk, hvis du har ydereligere spørgsmål.

Nye praktikophold bliver udbudt d. 13. april, og ansøgningsfristen vil være d. 4. maj. Du kan imidlertid kigge på de tidligere udbudte praktikophold hvis du allerede nu ønsker at orientere dig lidt.

De enkelte praktikprogram er nærmere beskrevet i STEP-portalen.