step-elsa-600x263

Er I en internationalt orienteret virksomhed, og har I lyst og mulighed for at tage imod en international studerende, så tilbyder ELSA Copenhagen et internationalt praktikprogram kaldt Student Trainee Exchange Programme (STEP). Jeres virksomhed får mulighed for promovering til studerende i hele Europa, og dermed er det muligt at finde en praktikant, der er helt rigtig til netop jeres virksomhed.

En udenlandsk praktikant giver jer mulighed for at drage nytte af dennes sproglige, kulturelle og uddannelsesmæssige baggrund. Det er jer, der dikterer kravene til praktikantens færdigheder, herunder sproglige såvel som faglige, så I derved kan finde netop den praktikant, der passer ind på jeres arbejdsplads. Dette giver mulighed for at udvælge den perfekte praktikant blandt Europas bedste jurastuderende. Herudover vil I blive profileret ved, at praktikaftalen vil blive omtalt i ELSA Denmarks nyhedsbrev, der kvartalsvis udsendes til samtlige samarbejdspartnere og medlemmer i Danmark. Denne praktikaftale vil samtidigt blive promoveret i ELSA’s internationale netværk og dermed blive eksponeret til over 30.000 europæiske jurastuderende. Endvidere vil I være med til at bidrage til, at fremtidens jurister er bedre rustet til at begå sig på tværs af landegrænser i internationale samarbejder.

ELSA klarer håndteringen af alle ansøgninger, hvilket betyder, at I kun vil modtage et i forvejen aftalt antal ansøgninger og selvfølgelig kun fra de bedst kvalificerede kandidater.

Er I interesseret i at forstå STEP i dets internationale kontekst, kan man se STEP Media Card, og hvis I ønsker at vide mere, så kan vores STEP-team kontaktes på step@elsa-cph.dk.