ELSA Copenhagens årlige Procedurekonkurrence

 

Om Procedurekonkurrencen

Er du skarp til at procedere? Vil du have chancen for at procedere i Københavns Byret og muligvis Højesteret?

Den 8. til 10. marts løber ELSA Copenhagens årlige procedurekonkurrence af stablen, og dette er en unik mulighed for at prøve dine juridiske evner af i praksis. Alle studerende, der har afsluttet 2. semester af bacheloren på KU, har mulighed for at deltage. I alt otte hold á to personer vil få mulighed for at procedere foran et dommerpanel i Københavns Byret. Holdende vil få tildelt en vejleder fra et af vores sponsorerende advokatkontorer.

1. og 2. pladsen i ELSA Copenhagens procedurekonkurrence går desuden videre til den nationale ELSA-finale i Højesteret den 5.-7. april 2017. Her vil de dyste mod vinderholdende fra de lokale vindere fra ELSA Århus og ELSA Aalborg.

Du kan finde ud af mere i Facebook-eventet eller til vores infomøde den 15. februar.

 

Infomøde

Onsdag den 15. februar, kl. 17.15 holder ELSA Copenhagen infomøde om den årlige procedurekonkurrence i Hjemstavnsområdet. Her har du mulighed for at høre mere om processpillet, om hvordan du ansøger, ligesom der vil være mulighed for at stille spørgsmål og tale med tidligere deltagere i ELSA’s processpil. Du kan læse nærmere i Facebook-eventet. Som altid vil ELSA sørge for lidt at spise og drikke. Arrangementet kræver ingen tilmelding, så tag en ven under armen og kig forbi efter undervisning.

 

Tilmelding

Tilmelding sker ved at sende en kort motiveret ansøgning via ansøgningsformularen herunder. Du kan indgive din ansøgning direkte i formularen eller ved at uploade et tekstdokument.

Ansøgningsfrist er søndag den 26. februar 2017 ved midnat.

 

Ansøgningsskema

    Deltager 1

  • Deltager 2

  • Motivation

 

Vis du ikke er en robot