ELSA Copenhagen bliver sponseret af Gorrissen Federspiel, der er et af landets største advokatkontorer.

Gorrissen Federspiel rådgiver virksomheder, fonde og offentlige myndigheder inden for alle grene af erhvervsjuraen. Som et tier 1-advokatfirma er Gorrissen Federspiel førende på en række specialeområder som eksempelvis Corporate/M&A, Bank & Finans og Capital Markets. Og som en af erhvervslivets foretrukne juridiske rådgivere er Gorrissen Federspiel ofte med på sidelinjen i de mest interessante sager i dansk erhvervsliv.

Det internationale perspektiv har altid været en del af firmaets DNA, og traditionen med at sende studenter og jurister til udlandet bliver fortsat holdt i hævd. Som stud.jur. er der blandt andet mulighed for at søge et rejselegat på op til 40.000 kr.

Gorrissen Federspiels vision er at være i en liga for sig – også når det kommer til at have den bedste arbejdsplads i advokatbranchen.

I samarbejdet med ELSA Copenhagen vil Gorrissen Federspiel lægge hus til flere faglige arrangementer både på kontoret i Axel Towers i København og i Prismet i Aarhus, åbne dørene for studiebesøg, støtte studieture samt være akademisk partner på ELSA Summer School.