ELSA Copenhagen er en apolitisk privat organisation, som blev oprettet i 1983.  Vi er en del af ELSA Danmark, som igen er en del af verdens største studenterorganisation for jurastuderende – ELSA.

Vi tilbyder vores medlemmer en lang række faglige og sociale arrangementer.
Vores sociale arrangementer består bl.a. af en julefrokost samt forskellige arrangementer, hvor både danske og udenlandske jurastuderende får muligheden lære hinanden bedre at kende og udveksle faglighed og kultur. Vores faglige arrangementer spænder vidt fra spændende foredrag om juridisk emner til kurser om soft skills såsom eksamens- og præsentationsteknik.

Herudover afholder vi ELSA Day, et internationalt event, hvor alle ELSA-grupper sætter fokus på menneskerettigheder. I foråret afholder vi et 3-dages miniprocesspil, der foregår i Retten på Frederiksberg, og i sommerferien afholder vi et sommerseminar af en uges varighed med 40 deltagere fra hele Europa.

Som aktiv i ELSA Copenhagen har du mulighed for at påvirke en af Det Juridiske Fakultets studenterforeninger og dermed være med til at udvikle og udbygge dette netværk. Vi har derfor løbende brug for directors, der bistår bestyrelsen i dens arbejde. Vi imødeser naturligvis også gerne, at man stiller op til bestyrelsen til vores årlige generalforsamling i foråret. Som aktivt medlem får du desuden mulighed for at deltage i alle de internationale konferencer, kongresser og generalforsamlinger på vegne af ELSA Danmark.