Bliv aktiv i ELSA Copenhagen

Events . Læring . Og meget mere

Aktiv medlem – Director

I ELSA Copenhagen er vi altid på udkig efter jurastuderende, der ønsker at være aktive i vores forening. Vi søger løbende medlemmer til at assistere bestyrelsen i planlægningen og udførelsen af vores mange arrangementer og med den daglige drift af foreningen. Som aktivt medlem får du desuden mulighed for at deltage i alle de internationale konferencer, kongresser og generalforsamlinger på vegne af ELSA Danmark.

Aktive medlemmer kaldes Directors, og de bistår således bestyrelsen og fungerer som assistenter.

Som udgangspunkt søger vi Directors i starten af hvert semester (september og februar), dog søger vi indimellem i løbet af semesteret efter behov. Hold øje med, hvornår vi søger her på siden eller på vores Facebook-side ELSA Copenhagen.

Se vores seneste ansøgningsrunde her.

Bestyrelsesmedlem 

Vi imødeser naturligvis også gerne, at man stiller op til bestyrelsen til vores årlige generalforsamling i foråret. Alle er velkomne til at stille op, og ønsker man at stille op, opfordres man til at varsle sit kandidatur inden generalforsamlingen til vores næstformand på e-mail secgen.copenhagen@dk.elsa.org.

Bestyrelsen består af en formand (President), en næstformand (Secretary General), en kasserer (Treasuer) og en såkaldt Vice President (VP) for hver af foreningens arbejdsområder, herunder Marketing (MKT), Seminar & Conferences (S&C), Academic Activities (AA), Professional Development (PD) og Mentor- koordinationen.

De mange engelske udtryk og forkortelser kan hurtigt gøre det svært at relatere til, men bag det ligger der helt almindeligt bestyrelsesarbejde, som også ses i andre studenterforeninger. Så lad dig ikke skræmme af det engelske, da det blot er for at gøre det nemmere at kommunikere ordentligt på kryds og tværs af landegrænser i det store europæiske ELSA-netværk, at vi bruger de samme begreber i hele netværket.

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende at blive aktiv i ELSA Copenhagen, kan du rette henvendelse til vores næstformand ved at sende en e-mail til secgen.copenhagen@dk.elsa.org.