STEP-banner

Er I en internationalt orienteret virksomhed, og har I lyst og mulighed for at tage imod en international studerende, så tilbyder ELSA Copenhagen et internationalt praktikprogram kaldt Student Trainee Exchange Programme (STEP). Jeres virksomhed får mulighed for promovering til studerende i hele Europa, og dermed er det muligt at finde en praktikant, der er helt rigtig til netop jeres virksomhed.

En udenlandsk praktikant giver jer mulighed for at drage nytte af dennes sproglige, kulturelle og uddannelsesmæssige baggrund. Det er jer, der opstiller de krav, sproglige såvel som faglige, der gør at praktikanten kan dække jeres specifikke behov. Dette giver mulighed for at udvælge den perfekte praktikant blandt Europas bedste jurastuderende.

Herudover vil I blive profileret ved, at praktikaftalen vil blive omtalt i ELSA Denmarks nyhedsbrev, der kvartalvis udsendes til samtlige samarbejdspartnere og medlemmer i Danmark. Denne praktikaftale vil samtidigt blive promoveret i ELSA’s internationale netværk og dermed blive eksponeret til over 30.000 europæiske jurastuderende.

ELSA klarer håndteringen af alle ansøgninger. Det betyder, at I kun vil modtage et i forvejen aftalt antal ansøgninger og kun fra de bedst kvalificerede kandidater.

Herudover vil I være med til at bidrage til, at fremtidens jurister er bedre rustet til at begå sig på tværs af landegrænser i internationale samarbejder.

Er du interesseret i at vide mere om STEP i dets internationale kontekst, kan du se STEP Media Card.