ELSA Copenhagens sponsoreres af Accura, og vores samarbejde har ført mange nye og spændende arrangementer med sig.

Accura er blandt Danmarks førende erhvervsadvokatfirmaer og markedsledende inden for køb og salg af virksomheder samt andre komplekse transaktioner. Accura blev grundlagt i 1999 og har kontor i Hellerup. Advokatfirmaet beskæftiger i dag 250 medarbejdere, hvoraf ca. 190 er jurister. Accura blev stiftet med det entydige formål at levere resultater. I mere end 20 år har Accura rådgivet danske og internationale virksomheder om transaktioner ud fra en kombination af juridisk ekspertise og  forretningsforståelse.

Accura tilbyder en karriere i bevægelse. Som medarbejder får man et ambitiøst, skræddersyet og attraktivt karriereforløb på alle niveauer, der understøtter den enkeltes personlige og faglige udvikling. Det er Accuras ambition at være Danmarks bedste advokatarbejdsplads, hvor gode ansættelsesvilkår og det bedst tænkelige arbejdsmiljø vægtes højt.

Læs mere om Accura her.

ELSA Copenhagen vil i løbet af året afholde adskillige akademiske aktiviteter med fokus på juridisk faglighed og karrieremuligheder i samarbejde med Accura.