Corporate & Commercial hos Accura

Corporate & Commercial Workshop

Om arrangementet

ELSA Copenhagen er stolte af at kunne præsentere et nyt og spændende samarbejde med et af Danmarks stærkeste kontorer indenfor erhvervsretten; Accura.
 
Vi byder i denne forbindelse, i samarbejde med Accura, til en aften inden for den selskabsretlige verden, når vi d. 3. april afholder en Corporate & Commercial-workshop. Arrangement starter kl. 17 og varer til omkring kl. 19. I forbindelse med arrangementet vil der være lidt at spise og drikke.
 
Sidder du og sveder over dit selskabsretlige bachelorprojekt, eller ønsker du blot et afbræk fra bøgerne, sparring fra andre med samme fokus og et indblik i, hvordan livet som Corporate & Commercial advokat ved Accura egentlig er, så kom og vær med til en aften, hvor både viden og netværk er i højsædet.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at udfylde tilmeldingsformularen nederst på denne side. Bemærk, at tilmelding sker først-til-mølle.

 

 

[av_contact email=’tilmelding@elsa-cph.dk’ title=’Tildmeld dig’ button=’Tilmeld’ on_send=” sent=’Tak for din tilmelding. Vi glæder os til at se dig!’ link=’manually,http://’ subject=’Tilmelding Accura-event’ autorespond=’Kære deltager

Vi bekræfter hermed din tilmelding til ELSA Copenhagens arrangement Corporate & Commercial hos Accura mandag den 3. april, kl. 17.00.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen

Emilie og Josephine
Event-ansvarlige’ captcha=” form_align=’centered’ color=” av_uid=’av-6igj7q’]
[av_contact_field label=’Fulde navn’ type=’text’ options=” check=’is_empty’ width=” av_uid=’av-3wi48m’][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Email’ type=’text’ options=” check=’is_email’ width=” av_uid=’av-1y3lye’][/av_contact_field]
[/av_contact]