ELSA GT

ELSA Get Together

med

Publikationer internettet

 

Overvejer du, hvad du skal lave efter studiet? Har du tænkt over, hvordan det ville være at arbejde for et stort advokatkontor? Og kan du lide G&T’s?

Så vær med, når ELSA Copenhagen inviterer til første udgave af vores nye arrangement, ELSA GT. GT står for Gin and Tonic og Get Together, og konceptet går ud på, at ELSA Copenhagen hver gang inviterer vores medlemmer samt en af vores samarbejdspartnere til en reception, hvor de kan mødes i øjenhøjde over en Gin and Tonic for at netværke og tale om hverdagens små, sjove og anderledes historier. Derigennem ønsker vi at give vores medlemmer et bedre indblik i, hvordan det daglige liv i den juridiske branche i virkeligheden er, og samtidigt skabe en platform, hvorfra vores medlemmer kan styrke deres netværk blandt studerende og professionelle.

Første arrangement i rækken løber af stabelen torsdag den 12. oktober 2017, kl. 17.00, under den store trappe i Atriumet på KUA3, hvor vi får besøg af Kromann Reumert, der har været sponsor af ELSA Copenhagen siden 2016. Kromann Reumert stiller med en håndfuld af deres unge jurister, heriblandt advokat Alexander Philip Dam Rasmussen, der har været udstationeret på virksomhedens London-kontor. Efter en introduktion og et kort oplæg fra Kromann Reumert, vil der være mulighed for diskussion, spørgsmål, uformel samtale og mingling. ELSA Copenhagen vil sørge for Gin and Tonics til de fremmødte under hele arrangementet, der forventes at vare 1-2 timer.

Se desuden Facebook-eventet for arrangementet her.

Tilmelding kan ske via formularen herunder. Tilmeldingsfristen er tirsdag den 10. oktober. Der er 50 pladser til arrangementet, og pladserne er fortrinsvist forbeholdt ELSAs medlemmer. Er man ikke medlem kommer man på venteliste. Ønsker man at blive medlem kan man melde sig ind her på hjemmesiden.

 

“I don’t know who’s reception I’m at, but for God’s sake give me a gin and tonic” – Denis Thatcher

 

 

[av_contact email=’events@elsa-cph.dk’ title=’Tilmeld dig ELSA GT’ button=’Send tilmelding’ on_send=” sent=’Tak for din tilmelding. Vi vender snart tilbage med, om du har fået en plads.’ link=’manually,http://’ subject=’ELSA GT | Tilmelding’ autorespond=’Tak for din tilmelding!

Vi gennemgår nu alle tilmeldinger. Er du medlem, er du garanteret en plads. Er du ikke medlem, er du nu på venteliste, og vil få svar tirsdag den 10. oktober, om du har fået en plads.

Ønsker du at springe ventelisten over, kan du melde dig ind i dag og skrive en mail til events@elsa-cph.dk, hvor du gør os opmærksom her på. Du kan melde dig ind via vores hjemmeside på følgende link: https://elsa-cph.dk/bliv-medlem/

Med venlig hilsen

Niels Balling Larsen
Formand, ELSA Copenhagen’ captcha=” form_align=’centered’ color=”]
[av_contact_field label=’Fulde navn’ type=’text’ options=” check=’is_empty’ width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’E-mail’ type=’text’ options=” check=’is_email’ width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Hvilket semester er du på?’ type=’select’ options=’1. semester, 3. semester, 5. semester, 7. semester, 9. semester, færdiguddannet’ check=’is_empty’ width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Er du medlem af ELSA?’ type=’checkbox’ options=” check=” width=”][/av_contact_field]
[/av_contact]